ELAZIĞ / AĞIN - İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

İBRAHİM UÇKUNKAYA LİSESİ VE MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE KAYMAKAMLIĞIN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE BULUŞTUK.

Kas

Kitap fuarına katılan öğrencilerimizle birlikte fuardayız.

Ekm

İlçemiz de bulunan kurum müdürlerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla kutlu doğum haftası kapsamında bir program düzenlendi. Programda emeği geçen okul müdürümüz Sayın Nilay ÖZDEMİR ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Handan FİLİNTE başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Kenan İNAL ve Sümeyye BURÇ liderliğinde okulumuz öğrencileri arasında bir dizi münazara yarışması düzenlendi. Katılım sağlayan ve başarı gösteren gruplarımıza Okul Müdürümüz Mehmet SERTKAYA ve Okul Müdür Yardımcımız Celalettin BURÇ tarafından ödüller takdim edildi. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan Ayı münasebetiyle özellikle depremden etkilenen ailelerimiz başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek değerler kulübü öğrencilerimiz ile beraber ramazan kolileri hazırlandı ve ailelere teslim edildi. Destek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan Ayı münasebetiyle özellikle depremden etkilenerek okulumuza gelen öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize yönelik depremin oluşturduğu olumsuz psikolojiden bir nebze olsun kurtulmaları ve eğlenebilmeleri adına bir dizi etkinlik yapıldı. Öncelikle her bir değerimiz öğrenciler tarafından Hz. Peygamberimizin hayatından örnekler ile aktarıldı. Daha sonra da ikili gruplar halinde ''Mani'' atışması yapılarak etkinliğimiz tamamlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü kapsamında Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın İbrahim UZUNOĞLU hocamız öğrencilerimiz ile bir araya gelerek günün anlam ve önemine binaen bir söyleşi gerçekleştirdi.

Vaktini bizlere ayıran kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde okulumuz öğrencileri arasında Ağın Şehit Polis Mehmet Şevket Uzun Köprüsü' nde '' Cumhuriyet Koşusu '' düzenlendi.

520m' lik mesafede ;

Abdurrahim NAZLI 1.

Anıl SERTTAŞ 2.

Salih NAZLI 3. olarak koşuyu tamamladı.

Cumhuriyet Koşusunu organize eden başta İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Öner Cihad ADIGÜZEL' e, okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Fatih Mehmet ERTAŞ' a ve koşuya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Afet Farkındalık Eğitimi kapsamında okulumuzda öncelikle deprem tatbikatı daha sonra da yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Deprem esnasında yapılması gereken çök-kapan-tutun hareketi başta olmak üzere gerekli temel bilgiler teorik ve uygulamalı olarak gösterildi. Daha sonra bir ateş yakılarak yangın söndürme tüpünün kullanımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yakılan ateş Afete Hazırlık Kulübü Rehber Öğretmeni Gürhan ÇİÇEK tarafından söndürüldü.

Ekm

24 Ocak 2020 depreminde hasar alan okul binamız yıkılcağından ötürü ilçemize yeni yapılan bina liseye tahsis edilerek 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yeni binamızda başlamıştır. Öğrencilerimizi böyle güzel bir eğitim yuvası ile buluşturan başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Burak YILMAZ' a, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Ali USLU' ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Esvet KAYA' ya teşekkür ederiz.

Haz

İlçe Kaymakamımız Sayın Neslihan KISA, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Ali USLU ve Geçlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Öner Cihad ADIGÜZEL' in katkılarıyla düzenlenen okul gezimizde öğrencilerimiz öncelikle ''HARPUT'' a giderek  ''Harput Kalesi'', ''Ulu Cami'', ''Şefik Gül Kültür Evi'' gibi bölgenin tarihi yerlerini gezdiler. Daha sonra da sinemaya giderek doyasıya eğlendiler.

Gezimize katkılarını sunan İlçe Kaymakamımıza, İlçe Belediye Başkanımıza ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze teşekkür ederiz.

May

Okulumuz son sınıf öğrencilerinin isteği üzerine Fırat Üniversitesine bir gezi düzenlendi. Müdür Yardımcımız Celalettin BURÇ ve Biyoloji Öğretmenimiz Nesrin BUDAK yönetiminde düzenlenen gezide öğrencilerimizin ilgi duydukları, merak ettikleri bölümler ile ilgili  yetkililer tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Eyl

Okul hizmet binamız ve pansiyonumuzda tadilat ve boya çalışmaları yapılmaktadır. En kısa sürede tadilat çalışmaları sonlandırılıp öğrencilerimize kaliteli ve temiz bir hizmet vermek amacındayız.