ELAZIĞ / AĞIN - İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
MERKEZ MAH. ŞEHİT MEHMET AĞGEDİK CAD. IBRAHIM UÇKUNKAYA ÇO PROGRAMLI ANADOLU LISESI ILKOKUL NO: 25 İÇ KAPI NO: 2 AĞIN / ELAZIĞ
Vizyon
Çağdaş ilkeler ışığında, Araştırmacı, Gözlemci, Stratejik hedefleri olan, Geçmiş ve gelecek arasında önemli bir köprü oluşturan, Nitelikli bireyler yetiştiren bir kurum olarak, Eğitim arenasındaki mücadelemizi emin adımlarla sürdürmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak; Attığı her adımda ülke menfaatlerini kendi çıkarlarının üstünde tutan, Topluma karşı sorumlu, ruhen ve bedenen sağlıklı, Sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, Çağdaş düşüncelere sahip, Sorunların çözümünde akılcı, cesur kararlar veren ve bunları uygulayabilen, Analitik düşünebilen, Araştırmacı, Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, Mevcut imkânları en verimli şekilde değerlendirebilen, Katılımcı, Eleştirebilen, Eleştiriye açık, Sevgi ve saygıyı özümsemiş, Geleceğe umutla bakan, Mutlu ve huzurlu bir nesil yetiştirmek.
Başarılar
Lise ve Dengi Okullar Arası Ses Yarışması--------> İl İkinciliği Lise ve Dengi Okullar Arası Kitap Okuma Yarışması ---------> İl Birinciliği
İngilizce/Almanca
Pansiyonumuz kapatılmıştır.
Lojman
4 - Okulumuz bünyesine ait 4 dairelik bir lojman bulunmaktadır. Ayrıca İlçe Milli Eğitim bünyesinde bulunan 7 dairelik bir lojman da bulunmaktadır.
Karayolu
Servis Bilgisi
İLÇE SERVİS SAATLERİ DERS SAATLERİ İLE UYUŞMAMAKTADIR. SABAH 07.00 DE İLÇE DEN İL MERKEZİNE GİDEN SERVİS AKŞAM 16.30 DA MERKEZDEN İLÇEYE DÖNMEKTEDİR. ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
Diğer Hususlar
Okulumuz bünyesinde bulunan pansiyonumuz kapatılmıştır. Okulumuz taşımalı öğrenci ile eğitim yapmaktadır.